Acteerles voor Jongeren 12 t/m 17

Deze acteerworkshop is bedoeld voor jongeren die kennis willen maken met het acteervak. Maar ook als je al wat ervaring hebt kun je in deze workshop verdere stappen zetten in je ontwikkeling.
In een veilige omgeving gaan we op zoek naar lef, expressie en plezier.
Ook zal er in de lessen genoeg ruimte zijn voor de thematieken die belangrijk zijn voor deze leeftijdscategorie. Denk hierbij aan zelfvertrouwen, verliefdheid, populariteit en pesten.

Wat kun je verwachten?

Met improvisatie als leidraad gaan we oefenen met o.a. emoties, transformeren, naturel-spel en groot/ fysiek spel. We gaan werken met status / statusverschillen, verbeeldingskracht, samenspel en gebruik van  stem en lijf. Hierdoor ontstaat een goede basis om met veel zelfvertrouwen te kunnen spelen en je te ontwikkelen als acteur. Voor jongeren met serieuzere ambities bieden wij ook begeleiding op het gebied van casting.

Na het afronden van de eerste workshop is er de mogelijkheid deel te nemen aan de filmlessen waar we met een professionele crew een film zullen opnemen.

Naast het verzorgen van acteerlessen houden wij ons bezig met de castings van productiehuis Messercola Drama en zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

De lessen bestaan uit kleine groepen van 8 tot 10 spelers zodat we veel individuele aandacht kunnen geven.

 

Film productie met lessen voor beginners: