Acteerles voor Volwassenen 18+

Deze workshop is voor volwassenen die nieuwsgierig zijn naar het acteren maar nooit de stap hebben durven te zetten. Zoals eerder genoemd is het scheppen van een veilige sfeer en veel ruimte voor plezier het belangrijkste bij Klas Alpha. Onder deze voorwaarden gaan we met een persoonlijke aanpak aan de slag om je kennis te laten maken met het acteervak.

Met improvisatie als leidraad gaan we oefenen met o.a. emoties, transformeren, naturel-spel en groot/fysiek spel. We gaan werken met status/statusverschillen, verbeeldingskracht, samenspel en gebruik van stem en lijf. Door hier veelvuldig mee te oefenen wordt er een mooie basis gelegd aan de ontwikkeling van jouw toolkit als acteur.

Onze acteerlessen zijn toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in acteren. Zelfs voor diegene die nog niets op dit vlak hebben gedaan. Je hoeft absoluut geen ambities te hebben op het gebied van acteren om iets van deze lessen op te steken. Onze ervaring leert dat juist op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling in deze workshop veel winst te halen is.

Na het afronden van de eerste workshop is er de mogelijkheid deel te nemen aan de filmlessen waar we met een professionele crew een film zullen opnemen.

De lessen bestaan uit kleine groepen van 8 tot 10 spelers zodat we veel individuele aandacht kunnen geven.