klas alpha
films

Klas Alpha Films richt zich op het maken van films. In samenwerking met professionele mensen uit de filmwereld gaan we voor het beste resultaat. Films maken we voor jong en oud. Indien je na het volgen van een van onze workshops besluit door te gaan krijg je in de volgende ronde de kans in een film te spelen. De beste leerschool is toch de praktijk.

Bij Klas Alpha Films geloven wij dat de kracht voor mooie producties maken ligt in de chemie onderling. Door de verbinding tijdens de lessen en het hele proces ontstaat deze chemie, essentieel bij acteren, waardoor de authenticiteit en kwaliteit van het beeld spat.

Om het beste bij de deelnemers naar boven te halen maken wij kaders maar binnen deze kaders geven we vrijheid. Hiervoor werken we met scripts, maar binnen deze scripts weer veel met improvisatie vanuit het karakter dat je speelt. Met de juiste regie zullen de mooiste dingen ontstaan met naturel spel.

We houden van echte verhalen en daarom zijn de verhalen van de deelnemers meer dan welkom en een mooie inspiratie voor onze schrijvers.

Interesse? Geef je dan op voor een van onze workshops!

Scroll naar top