Wes Mutsaars

De lessen van Wes staan altijd bol van energie en plezier. Zijn grote kracht is het potentieel van de leerlingen maximaal bloot te leggen.

Wes is naast acteur en docent nauw betrokken bij de castings van Messercola Drama, bekend van o.a La Famiglia, Infantilio, De Vloek Van Pegasus en De Grote Sinterklaas Film. In de laatste speelde Wes zelf de hoofdrol van Paco Post. Hij verzorgde bij dit productiebedrijf jarenlang acteer workshops voor jongeren en volwassenen waarbij hij naast docent ook werd ingezet als talentscout.

Al van jongs af aan wist Wes dat hij acteur wilde worden. Toch sloeg hij eerst een andere avontuurlijke weg in voor hij aan het acteursvak begon. Na het behalen van zijn havo-diploma besloot Wes het extreme avontuur op te zoeken en werd hij beroepsmilitair bij het Korps Mariniers.
Zijn rugzak gevuld met levenservaring begon Wes met het volgen van acteerlessen bij de Trap, Act2Act en verschillende masterclasses van o.a. Willeke van Ammelrooy en Karim Traïdia. Afgelopen 2 jaar leerde hij de Chubbuck Techniek tijdens de intensieve lessen van Romy Irene.

Wes was o.a te zien in de Nederlandse dramaserie “Het Imperium” waar hij de hoofdrol speelde. Hij werd tijdens het jaarlijkse 48 Hour Filmfestival in Leeuwarden onderscheiden met de titel van ‘Beste Acteur.’ In 2019 had hij een gastrol in GTST en was Wes te zien als Paco Post in de bioscoopfilm “De Brief voor Sinterklaas”. In deze rol rol was hij vorig jaar te zien in de met goud bekroonde film  “De Grote Sinterklaasfilm”.

Wes is ook actief als trainingsacteur voor verschillende trainingen bij o.a. KLM, De Politie en de ABN Amro.

 

Acteerschool Amsterdam | acteerles | Theather | Acteur | Amsterdam | Wes Mutsaars
Scroll naar top